Receptek Főételek Húsos ételek Mustáros csirkecomb

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

1 kanál liszt

1 fej vöröshagyma

4 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

3 dl tejszín

6 kanál Tesco Finest dijoni mustár fehérborral

80 dkg csirkecomb

Leírás

Forró olajban, megpirítjuk az apróra vágott vöröshagymát. Hozzáadjuk a húst, 3 percig pirítjuk, és sóval, borssal, mustárral ízesítjük. Felöntjük annyi vízzel, hogy elfedje, majd fedő alatt, puhára főzzük. Ha a hús puha, lisztes habarással sűrítjük. Kivesszük a húst, és alaposan leturmixoljuk. Tejszínnel dúsítjuk, majd a mártást rászűrjük a húsra.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4