Receptek Főételek Húsos ételek Mustáros-gombás csirkemáj

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

1 pohár tejföl

½ dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

2 kanál Tesco Finest dijoni mustár fehérborral

1 fej hagyma

1 csipet bazsalikom

50 dkg csirkemáj

1 csomag tészta

30 dkg gomba

1 csipet oregáno

2 dl főzőtejszín

Leírás

A hagymát vékonyra felszeleteljük, a gombát összevágjuk. Az olajban megpirítjuk a hagymát, hozzáadjuk a májat és addig kevergetjük, míg megfehéredik a máj. Rátesszük a gombát, ráöntjük a tejfölben elkevert mustárt és a tejszínt. Borsozzuk és lefedve, 10-15 percig pároljuk. Csak a tányéron sózhatjuk, de a só nélkül is ízletes.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4