Receptek Főételek Húsos ételek Narancsos párolt kacsacomb

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

1 kanál liszt

5 dkg vaj

1 kh Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

1 dl fehérbor

8 dl narancslé

2 darab narancs

4 darab kacsacomb

2 dl mártás (barna)

Leírás

A combokat sózom, borsozom és lisztben megforgatom és vajban elősütöm. Kevés barna mártással összekevert fehérbort öntök hozzá és lefedve, 2 óra alatt, puhára párolom. Közben a barna mártásba, megszűrt narancslevet teszek és felforralom. Tálaláskor, a combokat leöntöm a narancsos barna mártással. Külön kisütött burgonyaropogóssal, vagy valamilyen burgonyával körítem és narancsszeletekkel díszítem.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4