Hozzávalók

3 dl tej

5 kanál cukor

12,5 dkg porcukor

5 dkg kristálycukor

30 dkg rizs

1 dl narancslé

5 dkg narancshéj

4 dl növényi tejszín

1 kk citrom reszelt héja

Leírás

A rizst hagyományosan elkészítjük, tejberizsnek. Félig vízben pároljuk puhára, majd forró tejjel felöntjük, és fedő alatt puhára pároljuk. A végén adunk hozzá reszelt narancshéjat és a cukrot. Hagyjuk kihűlni. A tejszínt verjük kemény habbá, majd forgassuk bele a narancs és citrom reszelt héját, valamint a porcukrot. Keverjük át a kihűlt rizst, a tejszínhabbal és narancslével. Poharakba töltve, hidegen tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4