Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

1 fej vöröshagyma

4 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

3 dl tejszín

1 csipet fehérbors

60 dkg csirkemell

1 csipet ételízesítő

30 dkg kukorica

1 csomag penne

3 kanál átszitált liszt

Leírás

A pennét főzzük ki, szokásos módon. A csirkemellet ledaráljuk, és kevés hagymás zsíron megpároljuk, a fűszerekkel. Ha megpárolódott, megszórjuk liszttel, és felöntjük tejszínnel. Alaposan kiforraljuk, és beleszórjuk a kukoricát. Ha kész a ragu, akkor öntsük nyakon a tésztát, és akár össze is forgathatjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4