Receptek Főételek Tészta Nyers, magvas-fűszeres kenyér - a nyers konyha új kedvence!

Hozzávalók

¾ csésze lenmag

¼ csésze napraforgó mag

3 darab szárított paradicsom (30 percre áztassuk vízbe)

1 kanál tengeri só

1 kanál szárított oregánó

1 kanál szárított bazsalikom

őrölt fekete bors

víz

Elkészítés

1

Öntsünk minden hozzávalót az aprítóba. A legmagasabb fokozaton aprítsuk őket addig, amíg egészen sima masszát nem kapunk.


2

A keverék állaga legyen sűrű, picit ragacsos. Ha túl sűrű, adjunk hozzá egy kis vizet (amiben a paradicsomot áztattuk).

3

Formáljunk cipót a masszából, s vágjuk vékony szeletekre, vagy simítsuk az egész masszát vékonyan egy sütőlemezre.


4

Aszaló-szárító gépben vagy 42°C-os sütőben 3 órán át szárítsuk (félidőben fordítsuk meg).

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4