Receptek Főételek Hal Olívabogyós halas gnocchi

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

2 kanál Tesco Finest szicíliai extra szűz olívaolaj

1 fej vöröshagyma

1 marék sajt (parmezán)

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

3 dl tejszín

2 marék olivabogyó

1 doboz tonhal

50 dkg gnocchi

40 dkg harcsa filé

Leírás

Az olajon megfuttatjuk a felaprított hagymát. A harcsafiléket felkockázzuk és a hagymához adjuk. Rádobjuk az olívabogyót.Sózzuk és borsozzuk. Ameddig a hal párolódik(6-8 perc) kifőzzük a gnocchit forró,sós vízben. Lecsepegtetjük. A halat felöntjük tejszínnel és elkeverjük benne a gnocchit. Összeforraljuk és már tálaljuk is. Sok reszelt parmezánt szórunk a tetejére.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4