Receptek Főételek Húsos ételek Olívabogyóval töltött fasírt

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

1 darab Tesco Finest friss tojás

3 darab zsemle (szikkadt)

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

1 fej hagyma

1 tk kakukkfű (szárított)

10 dkg zsemlemorzsa

1 kanál pirospaprika

20 szem olivabogyó (zöld)

50 dkg darált hús (sertés)

3 gerezd áttört fokhagyma

Leírás

A zsemlét, langyos vízbe áztatjuk. A hagymát apróra vágjuk, az olajbogyót lecsöpögtetjük. A zsemlét kinyomkodjuk és a húshoz adjuk. Beleütjük a tojást is. Megfűszerezzük, majd jól összekeverjük. A masszát, kiterítjük téglalap alakúra és rászórjuk az olívabogyót. Feltekerjük és zsemlemorzsában megforgatjuk. Olajozott tepsibe rakjuk és megszórjuk zsemlemorzsával. Előmelegített sütőben, 160 fokon megsütjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4