Hozzávalók

6 darab tojás

3 kanál majonéz

2 kanál mustár

1 darab mogyoróhagyma

1 kevés őrölt fekete bors

1 kevés

A dekorációhoz

1 kevés újhagyma

1 kevés retek

1 kevés snidling

1 kevés kapor

Elkészítés

1

Főzzük keményre a tojást, majd vágjuk félbe.

2

Keverjük simára a tojássárgáját, a majonézzel és a mustárral együtt.

3

Vágjuk apróra a mogyoróhagymát, keverjük össze a már elkészült krémmel.

4

Ízesítsük sóval, borssal.

5

Töltsük meg a krémmel a nyomózsákot, majd nyomkodjuk a tojások közepébe.

6

Ízesítsük borssal, végül tegyük a hűtőbe. Tálalhatjuk friss tavaszi zöldségekkel, zöldfűszerekkel és tésztával.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4