Receptek Főételek Húsos ételek Pacalpörkölt gombával

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

5 gerezd fokhagyma

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

2 darab paprika

3 fej hagyma

3 darab babérlevél

1 csipet őrölt kömény

30 dkg gomba

5 kanál pirospaprika

2 kg pacal

1 kanál Piros Arany (erős pista)

1 csipet ételízesítő

Leírás

A hagymát felaprítom, a zöldpaprikát feldarabolom. Olajon megfonnyasztom a hagymát, rádobom a zöldpaprikát és megszórom a köménymaggal. Ha már megpuhultak, pirospaprikázom és felöntöm egy nagy pohár vízzel. Beleteszem a hosszában félbevágott fokhagymákat és a babérlevelet, majd ezt az alapot, pár percig rotyogtatom. Sózom, darált erőspaprika krémmel fűszerezem. Ezután hozzáadom a pacalt, felöntöm annyi vízzel, amennyi szűken ellepi és szinte teljesen puhára főzöm. A vége előtt, hozzáadom a gombát és azzal főzöm készre.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4