Receptek Levesek Padlizsán krémleves

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

1 fej fokhagyma

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

2 dl tejszín

3 darab padlizsán

1 l zöldségleves

Leírás

A padlizsánokat sütőben süssük puhára, majd a húsukat szedjük ki a héjukból. A fokhagymát pirítsuk meg az olajban, tegyük bele a padlizsánt, öntsük fel a zöldséglevessel és turmixoljuk össze. Adjuk hozzá a tejszínt és sózzuk, borsozzuk meg. Forrón tálaljuk, péksüteményt vagy kenyérkockát adjunk mellé.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4