Receptek Előételek Hideg előételek Padlizsánkrém sült paprikával

Hozzávalók

½ fej vöröshagyma

1 dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

1 darab tojás sárgája

1 kk Tesco Finest dijoni mustár fehérborral

2 darab paprika (piros színű)

1 darab padlizsán

Leírás

A padlizsánokat egy fémlapon, közepes lángon megsütjük. Hűlni hagyjuk, addig ugyanígy megsütjük a paprikákat is. Amikor kihűlt, meghámozzuk a padlizsánt is és a paprikákat is. A megtisztított zöldségeket még egyszer, hideg vízzel leöblítjük. Vágódeszkán összetörjük és turmixoljuk. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, belereszeljük a vöröshagymát, hozzáadjuk a tojás sárgáját és egy kevés mustárt, majd fokozatos kevergetés mellett, lassan, kis adagokban hozzáadjuk az olajat. Pirítóssal, abbahagyhatatlanul finom!

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4