Hozzávalók

4 tasak vaníliás cukor

1 l tejszín

2 darab vanília

20 dkg eper

1 tasak zselatinlap

Leírás

A tejszínt a cukorral és a vaníliarúddal felforraljuk. Az epret megmossuk és kockára vágjuk. Porcukorral leszórjuk és poharakba rakjuk. A tejszínbe belekeverjük a zselatinlapokat és hagyjuk hűlni. Rámerjük az eperszemekre és megvárjuk, míg a poharakban elkezdenek dermedni. Rakjuk hűtőbe és várjuk meg, míg teljesen megdermed. Tejszínhabbal kínáljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4