Receptek Főételek Hal Paprikás tonhal

Hozzávalók

2 kanál finomliszt

2 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

1 darab citrom

2 kanál zsemlemorzsa

1 kanál pirospaprika

80 dkg tonhal (fagyasztott)

Leírás

A fagyasztott halat felolvasztjuk. A halszeleteket citromlével meglocsoljuk és 10 percig hagyjuk állni, majd jól megsózzuk. Ezután, nedvesen beleforgatjuk a paprikás lisztbe és szorosan egymás mellett, elhelyezzük a forró serpenyőbe. A lángot közepesre mérsékeljük és kb. 10 percig sütjük. Tálaláskor, minden halszeletre, egy citromkarikát teszünk. Friss salátával isteni.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4