Hozzávalók

10 dkg reszelt parmezán

1 fej hagyma

70 dkg paradicsompüré

1 marék bazsalikom levél

5 gerezd áttört fokhagyma

80 dkg gnocchi

Leírás

A gnocchit szórd bele forrásban lévő, sós vízbe és főzd roppanósra. Vigyázz, ne legyen túl puha, mert az olasz tészták legtöbbje, kicsit kemény állapotban az igazi. A vöröshagymát és a fokhagymát aprítsd fel, majd kevés olajon dinszteld meg. Add hozzá a paradicsomot és pirítsd tovább. Ízlésed szerint sóval és felaprított bazsalikommal fűszerezd. Amikor felforrt, keverd hozzá a lecsepegtetett gnocchit, végül tálaláskor reszelt parmezánnal szórd meg a tetejét, hogy picit ráolvadjon.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4