Receptek Saláták Párolt ananász

Hozzávalók

1 csipet cukor

1 csipet őrölt fahéj

1 kanál margarin

1 csipet szegfűszeg

1 darab ananász

1 kanál narancshéj

Leírás

Az ananászt a létől megtöröljük, kicsit szárítjuk. Egy serpenyőben, a margarint megmelegítjük és a szerecsendiót beletesszük. Az ananász kockákat, a margarinban lassan pároljuk. Hozzádobjuk a fűszereket és a narancshéjat. Sült csirkéhez, pulykához, forrón, köretnek adjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4