Receptek Főételek Húsos ételek Pirosra sült kacsacomb

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

1 fej vöröshagyma

3 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

1 mk Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

1 tubus Tesco Finest dijoni mustár fehérborral

1 csipet kakukkfű

6 darab kacsacomb

Leírás

A kacsacombokat alaposan befűszerezem, és tepsibe rakom. Meglocsolom kevés vízzel és olajjal, majd alufóliával befedem. 160 fokos sütőben sütöm, ameddig meg nem puhul. Ekkor leveszem a fóliát, és 180 fokon, pirosra sütöm.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4