Receptek Levesek Póréhagyma krémleves sonkával

Hozzávalók

1 gerezd fokhagyma

100 g sonka

4 darab burgonya

2 tk Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

1 dl tejszín

2 kanál margarin

3 dl húsleves (alaplé)

1 szál póréhagyma

Leírás

A póréhagyma fehér szárát karikára vágjuk, majd a margarinon megfonnyasztjuk. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és még, kb. 5 percig, tovább pároljuk. Hozzáöntjük a húsleves alaplevet és beletesszük az  apró kockára vágott burgonyát. A burgonya megpuhulásáig főzzük. Közben a sonkát apró csíkokra vágjuk és olajon megpirítjuk. Az elkészült levest botmixerrel pürésítjük. Hozzáadjuk a tejszínt és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Tálkákba szedjük és megszórjuk a tetejét, pirított sonkával.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4