Receptek Főételek Hal Póréhagymás halragu

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

10 dkg vaj

1 csomó újhagyma

1 darab citrom

2 dl tejszín

1 csipet fehérbors

1 darab babérlevél

2 darab póréhagyma

4 kanál átszitált liszt

1 kg tengeri halfilé

Leírás

A halat kockára vágjuk és sózzuk. Vajon megfuttatjuk a karikára vágott póréhagymát és az újhagymát. Rárakjuk a halat és citromlével, fehérborssal ízesítjük. Megszórjuk liszttel és felengedjük tejszínnel. Alaposan kiforraljuk, rizzsel vagy tésztával fogyasztjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4