Receptek Főételek Hal Póréhagymás halragu

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

10 dkg vaj

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

4 dl tejszín

1 csipet ételízesítő

20 dkg póréhagyma

1 kanál átszitált liszt

80 dkg Pangasius filé

Leírás

A póréhagymát finomra vágjuk, és vajon megfuttatjuk. Hozzáadjuk a kockára vágott halat, és a fűszerekkel együtt, fehéredésig pirítjuk. Ekkor megszórjuk liszttel, és felengedjük tejszínnel. Alaposan kiforraljuk, és rizzsel, vagy tésztával tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4