Receptek Gyerekmenü Előételek Pudingos gyümölcsleves

Hozzávalók

1 l tej

1 csomag vaníliás cukor

1 csipet fahéj

1 csipet citromlé

1 csipet szegfűszeg

1 darab ananász (konzerv)

1 csipet szerecsendió

1 kanál meggybefőtt

1 csomag pudingpor (vaníliás)

1 darab befőtt (barack)

Leírás

Az összes gyümölcsöt, a levével együtt, beleöntöm egy lábosba. A barackot kisebb kockára vágom. Teszek hozzá szegfűszeget, fahéjat, kevés citromlevet és forrástól számított, kb. 5 percig főzőm. Addig, a pudingport kikeverem egy kis tejjel, illetve a vaníliás cukorral és a levesbe öntöm. Tejjel hígítom és a legvégén beleteszek egy csipetnyi őrölt szerecsendiót. Hűtve, tejszínhabbal és vaníliafagyival az igazi.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4