Receptek Főételek Húsos ételek Pulyka tejszínes gombaraguban

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

5 dkg liszt

2 gerezd fokhagyma

1 marék vöröshagyma

3 dl tejszín

1 tk kakukkfű

1 tk bazsalikom

1 csipet fehérbors

30 dkg gomba

1 tk rozmaring

50 dkg pulykacomb (darált)

Leírás

A hagymát megdinszteljük, és rárakjuk a darált húst. Fehéredésig pirítjuk, fűszerezzük, és felöntjük vízzel. Fedő alatt, puhára pároljuk. Hozzáadjuk 20 perc után, a szeletekre vágott gombát. Tejszínes habarással sűrítjük. A főtt tésztára tálaljuk, és megszórjuk reszelt sajttal.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4