Receptek Főételek Húsos ételek Pulykacomb póréhagymával

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

5 dkg liszt

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

3 dl tejszín

2 kanál Tesco Finest dijoni mustár fehérborral

1 fej hagyma

10 dkg zsír

1 csipet ételízesítő

1 szál póréhagyma

60 dkg pulykacomb

Leírás

A pulykacombot vágjuk kockára, és hagymás zsíron pároljuk puhára, fedő alatt. Ha a levét elpárologta, akkor öntsük fel vízzel. Ha már majdnem puha, akkor adjuk hozzá a felaprított póréhagymát és a mustárt. 4-5 percig forraljuk, majd habarjuk be, és tejszínnel dúsítsuk. Rizs körettel, vagy tészta körettel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4