Receptek Főételek Húsos ételek Rakott burgonyás hús

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

1 darab Tesco Finest San Marzano paradicsom

½ kg burgonya

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

1 darab paprika

1 fej hagyma

1 tasak rizs

10 dkg zsír

½ kg sertéscomb

4 kanál paradicsompüré

15 dkg reszelt sajt

1 kanál pirospaprika

1 csipet ételízesítő

Leírás

50 dkg kockázott húsból, pörkölt szerűséget csinálunk. Közben 1 tasak rizst megfőzünk, és a burgonyát ( kb. fél kg) is puhára főzzük, egy edényben. Ha készen van minden, egy jénaiba kezdjük el rétegezni (amit előtte olajjal kikentünk). Burgonya-hús-rizs-burgonya-hús-rizs-burgonya (ezzel zárjuk). Tetejére reszelt sajtot rakunk, és meghintjük zsemlemorzsával. Előmelegített sütőben, közepes hőfokon megsütjük (míg a tejföl aranybarna nem lesz).

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4