Receptek Főételek Húsos ételek Rakott hús gombával

Hozzávalók

3 dl tejföl

10 dkg sajt

80 dkg burgonya (héjában főtt)

1 fej hagyma

20 dkg gomba

8 szelet sertéshús (vékony, kiklopfolt tarja)

Leírás

A tarját sózzuk, borsozzuk, majd mindkét oldalát pirosra sütjük. A hagymát megpároljuk, hozzáadjuk a gombát, majd ízesítjük. Olajjal kikent, tűzálló tálba terítjük a burgonya felét, utána a hússzeleteket. Erre jön a gomba és a tejföllel bekevert, reszelt sajt fele. A maradék burgonyával beterítjük a tálat és a tejfölös sajtot szépen rákenjük. Közepesen meleg sütőben, fél óra alatt, készre sütjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4