Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

4 darab Tesco Finest friss tojás

30 dkg zsír

30 dkg zsemlemorzsa

1 kg sertéscomb

10 dkg átszitált liszt

Leírás

A rántott sertésbordához hasonlóan készítjük el. Mivel a sertéscomb részeit hártyák fedik, ezeket a hártyákat le kell szedni, le kell tisztítani az egyes részekről, mielőtt felszeleteljük őket. A sertéscombot nyersen felszeleteljük, egyenlő vékonyra kiveregetjük, a hártyát a kés hegyével bevagdossuk, majd megsózzuk. Ezután lisztbe, tojásba és zsömlemorzsába bebundázzuk. Bő, forró zsírban kisütjük és sült burgonyával tálaljuk

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4