Hozzávalók

5 gerezd fokhagyma

1 darab Tesco Finest San Marzano paradicsom

1,5 kg burgonya

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

1 darab paprika

2 fej hagyma

10 dkg zsír

2 darab babérlevél

1 darab hegyes erős paprika

1 kanál pirospaprika

80 dkg sertésmáj

Leírás

A májat csíkokra vágjuk. A zsírt egy öntött vasedénybe felmelegítjük. Rászórjuk a finomra vágott hagymát, hozzáadjuk a paprikát, paradicsomot és lepirítjuk. Felengedjük vízzel és visszapirítjuk, majd megszórjuk paprikával és felengedjük vízzel. Ha kész a pörköltalap, belerakjuk a májat és elkezdjük resztelni, fedő alatt. Közben, a sárga burgonyát párolóedénybe rakjuk és megpároljuk. Ha a máj megpuhult, fűszerezzük, de nem sózzuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4