Receptek Főételek Húsos ételek Rizseshús kuktában

Hozzávalók

2 mk Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

2 darab vöröshagyma

2 mk Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

0,4 kg rizs

2 kanál majoranna

1 kanál zsír

2 darab babérlevél

3 kanál pirospaprika

0,8 kg sertéshús

1 kanál Piros Arany (csemege)

Leírás

A kuktában megpirítottam az apróra vágott hagymát, hozzáadtam a pirosaranyat, sót, pirospaprikát, felöntöttem 2,5 dl vízzel (amennyit minimum kell a kuktába tenni), hozzáadtam a felkockázott húst, majd rázártam a kukta fedelét és a reteszelő szelep felemelkedését követő 20 percig főztem. Utána kinyitottam a kuktát,és beletettem a rizst, az őrölt borsot, a majorannát és a babérlevelet, valamint 3,5 bögre vizet , összekavartam,és visszazártam a fedelét. A reteszelő szelep felemelkedését követve 2-3 percig főztem, majd elzártam alatta a lángot. Nem nyúltam hozzá 30 percig, utána nyitottam ki az edényfedelét. Kovászos ubival mennyei :-)

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4