Receptek Főételek Húsos ételek Roston sertésborda gombával

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

4 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

1 fej hagyma

1 kg gomba

1 csipet ételízesítő

8 szelet csontozott sertéskaraj

1 csipet finomra vágott zöldpetrezselyem

1 csipet fűszersó

Leírás

A karaj szeleteket megütögetjük és fűszerezzük, majd olajban érleljük kicsit. A gombát felaprítjuk. Az olajon megdinszteljük a hagymát és rárakjuk a gombát. Ízesítjük és fedő alatt addig pirítjuk, ameddig a leve el nem párolódik. A húsokat faszén parázs fölött, vagy serpenyőben megsütjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4