Receptek Főételek Húsos ételek Rozmaringos csirkeszárny

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

1 dl Tesco Finest szicíliai extra szűz olívaolaj

1 kg burgonya

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

5 kanál Tesco Finest dijoni mustár fehérborral

1,5 kg csirkeszárny

1 marék rozmaring

Leírás

A mustárt elkeverjük az olajjal és belekeverjük az aprított rozmaring felét. A megmosott csirkeszárnyakat szárazra törüljük, sózzuk, borsozzuk és megkenjük a mustáros páccal (korábban is elkészíthetjük, hogy álljon benne a csirke). Tepsibe tesszük, köré rakjuk a hámozott, darabolt krumplit. Ezt is sózzuk, aláöntjük a fehérbort, megszórjuk rozmaringgal, köré tesszük a szeletelt fokhagymákat és fóliával fedve, 230 fokon, 50 percig sütjük. Levesszük a fóliát és pirosra sütjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4