Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

15 dkg sárgarépa

1 darab citrom

1 adag Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

1 pohár natúr joghurt

1 kanál méz

1 csomag penne

10 dkg rukkola

1 marék zöldfűszer

3 gerezd áttört fokhagyma

Leírás

A pennét sós vízben kifőzzük és kihűtjük. Közben csíkokra vágom a sárgarépát, a rukkolát pedig leöblítem. A joghurtot egy tálba öntöm és hozzáadom a fűszereket, a zöldségeket és a tésztát. Alaposan összekeverem és hűtőbe rakom.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4