Hozzávalók

25 dkg cukor

15 dkg vaj

7 dkg kakaó

10 kanál rum (vagy 2 kis üveg rumaroma)

50 dkg Piskóta (baba vagy tortalapból)

15 dkg csokoládé (reszelék vagy csokidara)

20 dkg mandula (darált)

10 kanál málna

Leírás

Főzz a cukorból és 125 ml vízből állandó kevergetés mellett szirupot. A piskótát morzsold egy tálba, locsold meg a rummal, a felmelegített lekvárral és a kihűlt sziruppal, majd hagyd egy órát állni. Keverd össze jól a vajat a kakaóval, és a darált mandulával együtt dolgozd a rumos masszába. Formálj belőle golyókat és hempergesd meg a csokireszelékben vagy szórd meg kakaóval. Tipp: Csoki helyett kókuszreszelék vagy darált mogyoróba is forgathatod.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4