Hozzávalók

1 darab tejföl (nagy)

10 dkg sajt

1 mk Tesco Finest dijoni mustár fehérborral

5 dkg margarin

1 darab póréhagyma

1 darab brokkoli

5 darab medvesajt

Leírás

A brokkolit apró rózsákra szedjük és forró, sós vízben megfőzzük. (Ropogós maradjon!) A póréhagymát karikákra vágjuk és kevés margarinban megpároljuk, majd megsózzuk. A tepsit vastagon kivajazzuk és az alját vékonyan megszórjuk, a pirított zsemlemorzsával. Egyenletesen rászórjuk a póréhagymát és a brokkoli darabokat, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. A tejfölt elkeverjük a mustárral, kevés sóval és borssal, majd ráöntjük a brokkolira. Előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a tejföl kicsit megpirul. Ekkor a tetejét megszórjuk a reszelt sajttal és az apró darabokra, vagy kisebb háromszögekre vágott Medve sajttal. Addig sütjük, amíg a sajt megpirul.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4