Receptek Főételek Húsos ételek Sajtos húsgolyók

Hozzávalók

450 g darált marhahús

225 g krémsajt

200 g liszt

150 g reszelt sajt

2 gerezd fokhagyma

1 csokor metélőhagyma

1 csomag petrezselyem

2 kanál fűszerkeverék

Elkészítés

1

Melegítsük elő a sütőt 175 °C-ra. Fedjünk le egy tepsit sütőpapírral.

2

Egy kisebb tálban keverjük össze a húst, a fűszereket, az összezúzott fokhagymát, a metélőhagymát és a krémsajtot. Szórjuk bele a lisztet és a reszelt sajtot. Alaposan dolgozzuk össze.

3

Formázzunk belőle kis húsgolyókat és tegyük a tepsire.

4

Tegyük tíz percre a hűtőbe, majd süssük aranybarnára 20-25 perc alatt. Tálaljuk kedvenc mártásunkkal.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4