Receptek Főételek Húsos ételek Sárgabarackos csirke

Hozzávalók

1 darab csirke

3 darab sárgabarack

60 ml dijoni mustár

2 kanál olívaolaj

2 kanál vörösborecet

2 csipet

1 fej lilahagyma

1,4 dl víz

Elkészítés

1

Melegítsük elő a sütőt 175 C°-ra. Mossuk és hámozzuk meg a barackokat. Vágjuk fel a hagymát.

2

Egy tálban keverjük össze az olajat, ecetet, sót és mustárt.

3

Kenjük meg a csirkét a mustáros keverékkel.

4

Tegyük hőálló edénybe a hagymát, tegyük rá a csirkét és adjunk hozzá vizet.

5

Süssük 60 percig, majd adjuk hozzá a barackokat és süssük további 30 percig.

6

Hagyjuk hűlni 15 percig, majd tálaljuk a csirkét hagymával és barackkal.

7

Tipp: tálaljuk fokhagymás rizzsel.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4