Receptek Főételek Húsos ételek Sertés hagymaszósszal és rizzsel

Hozzávalók

250 g basmati rizs

600 g sertés szűzpecsenye

2 kanál olívaolaj

150 ml balzsamecet

1 csokor petrezselyem

1 kanál

2 kanál feketebors

1 fej vöröshagyma

75 ml juharszirup

Elkészítés

1

Főzzük meg a rizset a csomagolásán található leírás szerint. Szűrjük le, tegyük vissza a fazékba és tartsuk melegen.

2

Közben szórjuk meg sóval és feketeborssal a hús mindkét oldalát. Hevítsünk olivaolajat egy serpenyőben és süssük át a húst mindkét oldalán.

3

Vegyük ki a serpenyőből és tartsuk melegen. Tegyünk még egy kis olajat a serpenyőbe és süssük rajta a hagymát körülbelül 5 percig.

4

Adjunk hozzá almabor ecetet és süssük még egy percig. Keverjünk el benne juharszirupot, majd tegyük vissza a húst a serpenyőbe és süssük még 5 percen keresztül.

5

Tálaljuk rizzsel és petrezselyemmel.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4