Receptek Főételek Húsos ételek Sertéshúsos zöldségragu

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

2 gerezd fokhagyma

1 fej vöröshagyma

60 dkg burgonya

½ dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

2 szál sárgarépa

1 csokor petrezselyem

20 dkg zöldborsó

1 szál fehérrépa

60 dkg sertéshús (karaj)

Leírás

Forró olajon a kockára vágott sertéskarajt pirosra sütjük, majd rászórjuk az apróra vágott vöröshagymát, fokhagymát, kicsit összepirítjuk, félig felöntjük vízzel, ha felforrt hozzáadjuk a kockára vágott sárgarépát,fehérrépát, sózzuk, borsozzuk, és közepes tűzön fedővel letakarva, félpuhára pároljuk. Ekkor rászórjuk a zöldborsót, a kockára vágott burgonyát, és felöntjük annyi vízzel, hogy háromnegyedig ellepje, ha felforrt, sóval, borssal, aprított zsályával, petrezselyemmel ízesítjük, közepes tűzön készre pároljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4