Receptek Főételek Húsos ételek Sertéskaraj cseresznyemártással

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

1 kanál cukor

10 dkg vaj

5 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

1 darab citrom leve

1 dl tejszín

8 szelet sertéskaraj

30 dkg cseresznyebefött

5 dkg átszitált liszt

Leírás

A karajszeleteket sózzuk és felmelegített serpenyőbe olajat öntve, megsütjük mindkét felét, pirosra. A cseresznyét vajon átpároljuk és liszttel megszórjuk. Felöntjük és kiforraljuk. Ízesítjük és tejszínnel elkeverjük. Tálaláskor, a hús mellé öntjük a mártást. Rizs, vagy burgonya illik mellé.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4