Receptek Főételek Húsos ételek Sertéskaraj roston, erdei gyümölcsökkel

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

10 dkg vaj

2 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

1 csipet őrölt fahéj

10 dkg méz

1 kk fűszerkeverék

1 csipet őrölt szegfűszeg

8 szelet csontozott sertéskaraj

40 dkg erdei gyümölcs

Leírás

A karajszeleteket sózzuk, és szórjuk meg fűszersóval, majd klopfoljuk ki. A mézet és a vajat melegítsük fel, majd rakjuk bele az erdei gyümölcsöket. Fűszerezzük, majd addig pároljuk, míg szét nem esnek a gyümölcsök. Az olajat melegítsük fel egy serpenyőben, és rakjuk bele a karajszeleteket. Süssük meg mindkét felüket, és tálaláskor öntsük rá a gyümölcsragut.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4