Receptek Főételek Húsos ételek Sertésragu tejszínes gombamártással

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

2 kanál liszt

3 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

2 dl tejszín

1 fej hagyma

1 kanál sűrített paradicsom

20 dkg gomba (csiperke)

60 dkg sertéshús (lapocka)

Leírás

A sertéscombot nagyobb kockákra vágjuk, sózzuk, borsozzuk és lisztbe forgatjuk. Megforrósított olajon üvegesre pároljuk az apróra vágott hagymát. Hozzáadjuk a megtisztított, felszeletelt gombát, és néhány percig pároljuk. A hagymát és a gombát kivesszük. A maradék olajon a sertéshúst állandóan kevergetve 7-10 percig pirítjuk. Visszatesszük a hagymát és a gombát, és 1 percig sütjük. Felöntjük az a tejszínnel, belekeverjük a sűrített paradicsomot, és állandóan kevergetve addig főzzük, amíg besűrűsödik. Rizzsel vagy petrezselymes burgonyával és salátával tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4