Receptek Főételek Húsos ételek Spagetti húsgolyóval
Hozzávalók
1 csomag spagetti
A húsgolyókhoz
250 g darálthús
1 gerezd fokhagyma
1 fej hagyma
1 kanál reszelt parmezán
1 tk
1 tk bors
1 kanál olívaolaj
A paradicsomszószhoz
400 g paradicsompüré
1 kanál olívaolaj
2 gerezd fokhagyma
1 csipet
1 adag provence-i fűszerkeverék
1 adag bazsalikom
Elkészítés
 alt=
1
Vágjuk apró darabokra a hagymát, keverjük össze a hússal, ízesítsük sóval, borssal.
 alt=
2
Adjuk hozzá a fokhagymát és az olajat.
 alt=
3
Reszeljük rá a sajtot, alaposan keverjük össze.
 alt=
4
Készítsünk a keverékből kis golyócskákat, tegyük egy tepsire és süssük 20 percig 220 fokon.
 alt=
5
A paradicsomszószhoz főzzük össze az összezúzott fokhagymát és a paradicsompürét egy kis olajjal. Adjunk hozzá sót, borsot.
 alt=
6
Főzzük meg a tésztát, öntsük rá a paradicsomszószt és adjuk hozzá a húsgolyókat.
 alt=
7
Tálaljuk bazsalikommal és egy kis parmezán sajttal.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4