Receptek Levesek Spárga-krémleves

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

1 dl tejszín

1 darab tojás sárgája

1 darab leveskocka

1 kanál kukoricaliszt

5 dkg teavaj

1 csomó spárga (zöldspárga)

Leírás

A spárgákat megtisztítjuk: a szára végéről, a fás részt (1-2 cm) levágjuk, végéről a vastagabb zöld héját lehántjuk (csak a végéről), majd a spárgákat kb. 1,5-2 cm-es darabokra felvágjuk (a tetejét nagyobb darabban lehet hagyni, akkor is hamar megpuhul). Sós vízben megfőzzük, borsozzuk. Ha a spárga megfőtt, a kukoricalisztet elkeverjük kevés hideg vízzel, majd a levesbe öntjük és kicsit főzzük. Leturmixoljuk, majd kiforraljuk. A tűzről levéve hozzákeverjük a tojássárgáját, majd tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4