Receptek Előételek Meleg előételek Spárga tejszínes sonkadarabokkal

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

3 dl tej

10 dkg vaj

2 dl tejszín

1 csipet cayenne-i bors

1 csipet ételízesítő

30 dkg gépsonka

80 dkg spárga

10 dkg átszitált liszt

Leírás

A sonkát vágjuk csíkokra, és vajon pirítsuk. Megszórjuk liszttel, és felengedjük forró tejjel. Keverjük el, és forraljuk ki. Fűszerezzük, majd tejszínnel dúsítsuk. A spárgát hámozzuk meg, és vágjuk 3-4 cm-es darabokra. Sós vízben pároljuk meg, szűrjük le, és tálaláskor, öntsük nyakon a mártással.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4