Receptek Előételek Meleg előételek Spenótos-lazacos tekercs

Hozzávalók

400 g spenót

4 darab tojás

4 kanál liszt

2 kanál joghurt

1 tk sütőpor

1 csipet szerecsendió

1 csipet őrölt fekete bors

1 csipet

A töltelékhez

125 g krémsajt

1 kanál citromlé

1 kanál mustár

1 tk méz

200 g lazac

Elkészítés

1

Gőzöljük fel a spenótot és alaposan dolgozzuk össze.

2

Adjuk hozzá a tojássárgáját, lisztet, sütőport, sót, borsot, szerecsendiót. Verjük fel a tojásfehérjét, majd óvatosan öntsük a tésztához.

3

Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. Béleljünk ki egy tepsit sütőpapírral, öntsük rá a tésztát és süssük kb. 15 percig. Hagyjuk kihűlni.

4

Egy tálban keverjük össze a sajtot, citromlevet, mustárt és mézet. Tegyük a tésztára, adjuk hozzá a lazacot és tekerjük fel.

5

Tegyük a hűtőbe 3 órára.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4