Receptek Főételek Húsos ételek Sült csirkecomb tört burgonya

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

3 kanál Tesco Finest szicíliai extra szűz olívaolaj

1 fej vöröshagyma

1 kg burgonya

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

1 üveg csemegeuborka

4 darab csirkehús (comb)

1 tk fűszerkeverék (olaszos)

Leírás

A csirkecombokat bedörzsöljük a fűszerkeverékkel és a sóval, tepsibe tesszük, majd aláöntjük a bort és az olajat. Fóliával szorosan lefedjük és 180 fokra előmelegített sütőben fél órát sütjük. A fóliát levéve, a szaftjával locsolgatva 20 perc alatt ropogósra sütjük. A burgonyát megpucolom, kockákra vágom és sós vízben puhára főzöm. A vöröshagymát apróra vágom és kevés olajon megpirítom. A puhára főtt burgonyát krumplinyomóval durvára töröm. Hozzáadom a pirított hagymát, meghintem őrölt fekete borssal, majd alaposan összekeverem. Tálaláskor csemege uborkával tálalom a csirkecombot és tört burgonyával.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4