Receptek Főételek Hal Sült halfilé petrezselyempürével

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

1 dl tej

5 kanál Tesco Finest szicíliai extra szűz olívaolaj

15 dkg vaj

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

1 darab vanília

20 dkg kukoricaliszt

2 kanál pirospaprika

80 dkg petrezselyem gyökér

1 kg halfile

1 marék medvehagyma

Leírás

A halat előkészítjük, szeleteljük és sózzuk, borsozzuk. A kukoricalisztet összekeverjük a pirospaprikával és ebbe forgatjuk bele a halszeleteket. A gyökeret felaprítjuk és párolóedénybe rakjuk. Dobunk rá egy darab vaníliarudat. Ha megpuhult a gyökér, áttörjük és forró tejjel elkeverjük. Belekeverjük a vajat és az aprított medvehagymát. A vajat az olívaolajjal felmelegítjük és ebben sütjük meg a halat. Tálaláskor sárgarépa lekvárt kínálhatunk mellé.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4