Receptek Főételek Húsos ételek Szárnyas rizottó

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

15 dkg sajt

2 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

40 dkg csirkemellfilé

40 dkg rizs

6 dl húsleves

1 csokor petrezselyem

15 dkg gomba

15 dkg zöldborsó

Leírás

Hevítsük fel az olajat és pirítsuk meg benne a rizst. Öntsük fel a húslevessel, forraljuk 1-2 percig, majd húzzuk le a tűzről és fedő alatt, hagyjuk saját gőzében párolódni. A csirkehúst kicsontozzuk, ha szükséges és vágjuk apróra. Megfuttatjuk kevés olajon, majd hozzáadjuk a zöldborsót és a felszeletelt gombát. Együtt megpároljuk. Ha a rizs megpuhult, adjuk hozzá a borsót, a gombát, a húst, fűszerezzük sóval, borssal, finomra vágott petrezselyemmel. A rizottót tányérra rakjuk és meghintjük reszelt sajttal.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4