Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

1 pohár tejföl

5 gerezd fokhagyma

30 dkg vöröshagyma

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

3 dkg zsír (sertés)

1 kg savanyú káposzta

0,6 kg sertéshús (lapocka)

Leírás

A sertészsíron megpároljuk a kockára vágott vöröshagymát. A tűzről lehúzva, megszórjuk a pirospaprikával és a fűszerekkel. A kisebb kockákra vágott sertéscombot és füstölt húst hozzákeverjük és kevés vizet aláöntve félpuhára pároljuk, közben óvatosan sózzuk, ügyelve arra, hogy a füstölt hús és majd a káposzta is sós. A félpuha húst beterítjük a káposztával, ha még szükséges fűszerekkel ízesítjük, felöntjük annyi vízzel, hogy majdnem ellepje, és készre főzzük. Mielőtt elkészülne simára kevert tejföllel behabarjuk.Tejföllel megöntözve tálaljuk.Friss péksütivel isteni finom.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4