Receptek Főételek Húsos ételek Linda szemeszterzáró gyors burgerei
Önnek készítette

Linda

Hozzávalók

250 g sárgarépa

100 g szeletelt bacon

140 g natúr joghurt (Tesco Greek Style Yogurt)

jégsaláta

galambbegy saláta vagy rukkola

1 darab alma

1 kanál méz

só és bors

4 kanál repceolaj

citrom

fahéj

3 kanál almaecet

zsemle (szendvicsnek való)

Elkészítés

1

Kezdjünk a sajtos mártogatós elkészítésével, mely igazán különlegessé teszi ezt a receptet. A sajtot vágjuk bele egy tálba, adjuk hozzá a görög joghurtot és ízesítsük sóval, borssal, citromlével. Ezután hámozzuk meg a sárgarépákat, vágjuk fel hosszában kettő-, akár három darabba. Olajból, fahéjból, sóból és citromléből készítsünk páclét, majd forgassuk bele a felvágott répa darabokat.

2

Ezt követően készítsünk egy frissítő salátát, ami az ételünket harmonikussá, kiegyensúlyozottá teszi. A jégsaláta leveleit tépjük kisebb darabokra, keverjük össze a galambbegy salátával és almaszeletekkel. A saláta és gyümölcs keverékét forgassuk össze az almaecetből, repceolajból, evőkanál mézből és csipet sóból készült öntettel.

3

Most jön a sütés! Tegyük a húst, a szalonnát és a pácolt répát a grillre és süssük őket készre.

4

Tálaljuk a sült húst és sült szalonnát a császárzsömlékkel, tegyük mellé a salátánkat és a grillezett répát is. Az ízesítésre szolgáló különleges mártogatóst külön tálkákba szolgáljuk fel.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4