Receptek Főételek Húsos ételek Tarhonya szalonnával

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

1 darab Tesco Finest San Marzano paradicsom

1 fej vöröshagyma

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

1 fej hagyma

3 kanál zsír

4 kanál pirospaprika

1 darab zöldpaprika

10 dkg szalonna

40 dkg tarhonya

Leírás

Hagyományos módon, készítünk egy sertéspörköltet. Közben a kis kockára vágott, kiolvasztott szalonna zsírjában, kb. 10-15 perc alatt, aranysárgára pirítjuk a tarhonyát. Ezután beletesszük a finomra vágott hagymát, kétszer-háromszor átkeverjük, majd meghintjük pirospaprikával. Felengedjük annyi vízzel, mint a tarhonyamennyiség kétszerese, és beletesszük a zöldpaprikát, valamint a paradicsomot. Megsózzuk, és (lehetőleg lefedve) alacsony láng felett, lassan megpároljuk. Ha megpárolódott, összekeverjük a sertéspörkölttel, és már tálalhatjuk is.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4